Kirjastojen tietojohtamisen käsikirjan julkistus 16.11.2020

Kirjastojen tietojohtamisen verkosto on laatinut verkkokäsikirjan tietojohtamisen edistämiseksi kirjastoissa. Käsikirja julkaistaan maanantaina 16.11.2020 klo 13.00 Teamsissa.

Kirjastojen tietojohtamisen verkosto haluaa edistää tietoon perustuvaa päätöksentekoa − tiedolla johtamista. Verkosto haluaa synnyttää innostusta tiedon systemaattisempaan hyödyntämiseen toiminnanohjauksessa.

Toiveena on, että käsikirjan julkistamisen myötä syntyy keskustelua tietojohtamisen käytänteistä Suomen kirjastoissa. Verkosto on hyvä alusta ideoiden ja käytäntöjen tasavertaiseksi levittämiseksi. Tervetuloa mukaan!

Ohjelma

13.00 Tervetuloa! Kirjastotoimen ylitarkastaja Satu Ihanamäki, Etelä-Suomen aluehallintovirasto.
13.05 Pirstaleista paloiksi – tiedolla johtamisen kokonaisuus yleisessä kulttuuritoimessa. Kulttuuripäällikkö Mari Aholainen, Jyväskylän kaupunki.
13.25 Miksi tietojohtamisen käsikirja kirjastoille? Tekijätiimin puheenvuoro.
14.00 Tilaisuus päättyy.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Ota tarvittaessa yhteyttä mika.mustikkamaki(at)avi.fi.